fredag 11. desember 2015

Jul med naturens egen pynt

Knekk inn noen greiner fra hage eller skogholdt, innimellom regnbygene! Når plussgradene gjør utelivet rått, har man en unnskyldning for å pynte innendørs.
Jeg synes juletrepynten kommer bedre til sin rett når den henger på en naken grein i en vase eller krukke! Ikke et vondt ord om trollhassel, men den er slett ikke eneste sorten som er verd å hente inn. Noen av greinene som er minst like fine, er epletre og lerk (over).
Epletrær er krokete og knudrete og kler julepynten godt. Med andre ord: Nok en grunn til å skaffe seg et epletre til hagen!
En ugle dukket opp da jeg fant frem julekassene fra i fjor. Det hadde visst sneket seg inn noe papirklipp i kobber også. Det nytter tydeligvis ikke å late som om man er upåvirket av trendene! 
Gåsunger i en vase er helt ærlig kjøpt inn hos blomsterhandleren. Slike fine gåsunger har i alle fall aldri jeg klart å finne ute langs landeveien. 
Naturmateriale innendørs gir i det minste et hint og glimt av utelivet og de nye hageopplevelsene som lokker, etter at julehøytiden er gått av stabelen! 

7 kommentarer:

 1. Så fine billeder og ideer du kommer med! Jeg vil hente lærkegrene og æblegrene ind og hænge julepynt på, som du har gjort.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så sjovt!! Din have er så lækker også om vinteren!:)

   Slett
 2. Takk for gode tips! Jeg har flere lerketrær i hagen, så de skal klippes litt :)

  SvarSlett
 3. Flotte bilder med julestemning :-) og flott tips! Jeg bruker også lerk til jul, konglene er veldig dekorative :-)
  Ha en fin adventshelg :-)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så flott dette er.
  God helg til deg! Anne

  SvarSlett
 5. What a beautiful Christmas decoration !!
  Greetings

  SvarSlett

Takk for din kommentar!