torsdag 3. april 2014

Varmere vår med vatt-teppe

Jeg elsker fornuftige vatt-tepper, som gjør lesestunden ute i solen mange hakk varmere. Med sitt robuste ytre holder slike tepper vinden ute - nesten som en god, gammel vindjakke. Vatteppet gjør utelivet lunere og samtidig skjønnere.
Første gang jeg fant et godt eksemplar av slagsen (til en overkommelig pris), var i USA. Teppet fikk plass i kofferten hjem. Jeg bruker det fortsatt i stua, der det har fått plass i en stor kurv. Jeg må bare innrømme at vatt-tepper er blant mine yndlingsting.
Teppet på bildet er helt nytt. Jeg har fått det tilsendt fra firmaet Dekoria.no, flere vatt-tepper i en lang rekke mønstre og farger kan du se her. Om natten varmer det min lille datter, og i soltimene ute er det med og skaper ly på verandaen.

7 kommentarer:

 1. Hei! Synes vattepper er kjempefine, men jeg synes de er ganske dyre. I hvert fall de jeg har sett. Ellers skulle jeg gjerne hatt flere og pakket meg inn i om kvelden ute. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 2. Hvor er det fint - jeg deler din glæde ved smukke vattæpper.

  SvarSlett
 3. Så nydelig teppe du har! Det er godt å ha noe varmt rundt seg ute når en sitter stille, for det er fortsatt ikke så varmt i lufta.

  SvarSlett
 4. Uteliv og ett godt teppe det er lykke.
  Så fine bilder Ingvill, kos deg.

  SvarSlett
 5. Nydelig teppe! Det gjør seg med litt ekstra beskyttelse når man sitter ute tidlig på våren.
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 6. Lekkert teppe - og et must å ha i solveggen nå, sier hun med dett nese etter litt kjølig soling i helgen....

  SvarSlett
 7. Åååhh Ingvill, der bragte du tilbake gode barndomsminner. Farmor hadde vattepper og bredde dem alltid så godt rundt oss. Har liksom helt glemt dem siden. Så koselig ditt var da. Dette inspirerte meg virkelig til å få et vatteppe til både inne - og utebruk på Enerhagen. Så kan farmor være litt med meg der også:) Ha en flott søndag og god uke.

  SvarSlett

Takk for din kommentar!