søndag 16. august 2015

Utendørsliv i august

vintage, rustic, rustikk
Det er så deilig å kunne sitte ute i hagen, enten det er med gjester eller i vindens sus med en bok. Så ofte som mulig tenner jeg masse lykter. Sommerfuglbusken er noe av hovedblomstringen nå i intense august.
shabby chic, vintage, rustikk, rustic
Men fortsatt er det gang i lavendelblomstringen. Kattemynten har ikke tenkt å gi seg med det første. Og hagens ivrig remonterende roser sprer himmelsk duft, og utgjør diamantene i bedet.
Bedet over her, er hvitt, kun avbrutt av lilla sommerfuglbusk. Jeg vurderer å bytte den ut med en hvit én, slik at alt i bedet er hvitt og lyserosa. Men kanskje det er for galt å grave opp den kraftige busken. Den går en usikker fremtid i møte, men den skal få lov til å bli værende i hagen i alle høve!

14 kommentarer:

 1. Nydelige blomster i hagen din.
  Den sommerfuglblomsten er flott,
  Det hender en finner ut en vil flytte litt
  på enkelte planter.Du finner nok ut av
  hva som blir best.
  Ha ei herlig uke :)

  SvarSlett
 2. Så flott bed du har i hvitt! Jeg kjøper inn sommerfuglbusker i strie strømmer, for jeg vil så gjerne ha flere av sommerfuglene her. Jeg synes din var veldig flott med det hvite rundt seg :)

  SvarSlett
 3. Heisann! Jeg skulle gjerne hatt sommerfuglbusk, men de er dessverre ikke herdige nok hos oss. Kattemynte er blant mine favoritter, særlig Six hill gigant. Jeg har hatt tanke om et hvitt bed, men jeg "klarer" ikke å unngå farger, så det er en del rosa blant det hvite:) Hyggelig at du fant veien til meg. God kveld!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Vakkert hos deg. Nå er det deilig sommervarmt ute. Vinduer og verandadør er åpne.
  God augustnatt! Anne

  SvarSlett
 5. Så smukke blomster du har i din have - dejlige billeder! Jeg elsker de lilla sommerfuglebuske og alle sommerfuglene de tiltrækker. Men et helt hvidt blomsterbed er jo også bare så flot.

  SvarSlett
 6. Nydelig sommerfuglbusk! Så flott romantisk bildet med den nydelige rosen :-)
  Nyt sommervarmen og hagelivet, håper været holder riktig lenge denne gangen!

  SvarSlett
 7. Så nydlig, Ingvill! Sommerfuglbusk er helt fantastisk! Gleder meg til jeg kan sitte på hverandaen og se sommerfuglene svirre!

  SvarSlett
 8. Så nydlig, Ingvill! Sommerfuglbusk er helt fantastisk! Gleder meg til jeg kan sitte på hverandaen og se sommerfuglene svirre!

  SvarSlett
 9. Vilken vacker fjärilsbuske du har! Jag har satt en men den dog första vintern! Jag kanske ska försöka på ett annat ställe för din ser så otroligt vacker ut!

  SvarSlett
 10. Herlig i hagen når solen skinner. Nydelige blomster i bedet ditt, og det er jo fint med hvitt, rosa og lilla. Men, men, det kan alltids være hyggelig å snu litt på det. Lykke til!

  SvarSlett
 11. Jeg velger meg august! Himmel, så nydelig blomstring og stemning i hagen din nå Ingvill. Jeg elsker lyset du får i bildene dine. Sommerfuglbusken ser ut til å strekke seg mot himmelen. Den vil nok trives et annet sted i hagen og forstå at du vil ha en hvit i akkurat det bedet:) Jeg flyttet min og det gikk fint. Nyt de fine sensommerdagene.
  Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 12. Det blir så fin stemning i hagen nå som en kan tenne lys og sitte med ett ull-pledd på kvelden.
  Så fint det er hos deg nå, sommerfugl busk er så vaker og underholdende for den trekker til seg så mye insekter og lever opp til sitt navn.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 13. August i hagen er flott!
  Egen stemning og ro,med dine fantastiske bilder og tekst,så har jeg bare lyst til å sitte der...og nyte:)...men nå må jeg løpe på jobb:)

  SvarSlett
 14. Ja, sommerfuglbusker er flotte. August er en fin måned i hagen.
  Hilsen ingeborg

  SvarSlett

Takk for din kommentar!