søndag 3. mai 2015

«Blå» tulipaner

Blue Parrot er en av de fineste tulipanene, selv om den er lilla – ikke egentlig blå. Også den deilige, fylte Blue Diamond er en av favorittene i vårhagen. Også den er ærlig talt litt lilla. Men fortsatt fin!
I fjor oppdaget jeg Black Hero for alvor. Den passer faktisk godt sammen med Blue Diamond. Nedenfor ses den i selskap med pasteller, som viser hvor anvendelig den er. Black Hero er absolutt blitt en favoritt.

7 kommentarer:

 1. Fantastisk tulipan du frister med...Blue Parrot er bare lekker:)
  Fin maiuke :)

  SvarSlett
 2. Ja, den er lekker=) Den har jeg i hagen også, og er veldig fan=) Håper alt er fint. Vibeke

  SvarSlett
 3. Nydelige tulipaner du viser oss.
  Herlige farger
  Her er det også snart noen tulipaner som blomstrer.
  Ei herlig tid ligger forran oss.
  Ha ei velsignet god maiuke :)

  SvarSlett
 4. Ja, her var det mange nydelige tulipaner! Black Hero hadde jeg før, men den har dessverre blitt borte. Det er det eneste jeg ikke liker med de at de må stadig legges på nytt. Blue Parrot er også flott, ja. Lekker fargekombinasjon på de :)

  SvarSlett
 5. Så fina tulpaner, väntar med spänning på att mina skall slå ut. Har några nya sorter i år. Hoppas inte rådjuren har ätit upp alla. Ha det gott!

  SvarSlett
 6. Åååh, så mange vakre tulipaner som du gir det skjønneste lys og sammen med flotte og harmoniske partnere. Blue Parrot var velidg fin. Black hero oppdaget jeg som deg også if jor. Spent på om de kommer igjen i år. Nyt våren og din nydelige hage Ingvill.
  Jannicke:)

  SvarSlett
 7. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvarSlett

Takk for din kommentar!