mandag 16. mai 2022

Tilfeldig sjarm
Perfeksjonisme kan sikkert være en god motivator, men i hagen er nettopp noe av det tilfeldige, uregjerlige noe av det fineste. Det uperfekte rufset skaper personlighet. Det er et heldig faktum. Som disse gjenblomstrende tulipanene som kom opp igjen av seg selv. Det var nærmest med lynets hast jeg rasket dem sammen da en venninne plutselig ringte og ville stikke innom, og jeg rakk akkurat å stå med dem i hånda da bilen svingte inn. Nærmere bestemt er det en Tulipa ‘Apricot parrot’ og en lilla ‘Ballade׳.


Nå om dagen er det stadig nye skatter som dukker opp i hagen. Fra en solvarm stein og med kaffekopp i hånd, høres sommerlig biltrafikk i det fjerne. Hvitveisene er i ferd med å bli avblomstret nå, og magnolia, epletrær og til og med ulike slag plomme har begynt sin sesong. Det er bare å glede seg til neste dags oppdagelser.

7 kommentarer:

 1. Så hyggeligt med en 'ny' blogger på den nordiske liste!
  Glæder mig til at se mere fra din have fremover!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for din nydelige hilsen! Oppmuntrende å høre!
   Vennlig hilsen
   Ingvill

   Slett
 2. Du har vært riktig heldig med gjenblostrende tulipaner! Ellers enig med deg om tilfeldighetenes sjarm :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig hilsen! Det er jo ikke alt som kommer opp igjen med tanke på alle tulipaner som er plantet, men kjempegøy med de som er der av seg selv! God unnskyldning for å plante nye til høsten :)

   Slett
 3. Velkommen tilbake i bloggverden :)
  Nydelige tulipaner!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var faktisk da jeg leste bloggen din, Marit, at jeg kjente jeg måtte blogge litt igjen. Det er en herlig verden, med så mye skaperglede og kreativitet. Veldig inspirerende, du har en fantastisk blogg!

   Slett
 4. Helt enig, det tilfeldige er hagens sjarm. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett

Takk for din kommentar!