onsdag 28. september 2016

Fang høsten!

Støyende skolebarn svinger sekken på skolevei, okerfargede blader virvler på mørkeblå asfalt og trærne står tunge av store, grønne blader.
Det forekommer meg at mang en filmopplevelse har hatt en fargesprakende høst som bakteppe, som for eksempel Dead Poet´s Society og Stepmom.

Det er ikke lett å finne høsttegn i naturen foreløpig, mest av alt har det minnet om sommer til nå. Men en ting er tydelige: De lilla tuene med lyng som sto langs arbeidsveien min er totalt avblomstret nå. De står brunsvidde tilbake, og det er bare å innse at jeg har jobbet så mye at jeg rakk aldri å fryse ned lyng til juledekorasjoner. Lyng fra Bittens blomster får duge i stedet!

6 kommentarer:

 1. Ja, høst har det blitt selv om det mest har minnet om sommer. Gule blader her også, men det er pga. tørken. Det falt av mange i går i vindværet :)
  Nydelig bilde!

  SvarSlett
 2. Hei Ingvill

  Ja det gælder om at fange øjeblikket:)
  Her er det ikke rigtig høst endnu - 19 grader idag. og de siger at varmen kommer tilbage om en uges tid - Indiansummer:)

  Ha en dejlig dag

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke engang fått lyng på plass, men nå har høsten utvilsomt kommet og det er tid for høstfarger. Jeg har ikke samlet så mye frø i år, men det skal nok bli en liten pakke til deg i posten etterhvert:) Takk for at du har meg i frøtankene:) Alt godt Ingvill.
  Hilsen Jannicke

  SvarSlett
 4. Det å fryse ned lyng har jeg aldri tenkt på, for en god ide. Ha en fin helg, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 5. Kjære gode Ingvill! Tusen takk for en vidunderlig pakke, fylt av frøskjønnheter og nostalgi! Jeg elsket Bøgenes bøkene i min barndom og hadde dem alle. Til min fortvilelse forsvant flere bokkasser for meg mellom flytting. Dette var en rørende gave fra deg. Varmet mitt barndoms hjerte. Gleder meg til lesing og sving. Takknemlige hilsener fra Jannicke

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenk at du hadde dem alle, det var imponerende, Jannibele!! Jeg likte dem godt jeg også, og de var noe av grunnen til at jeg tråkket ned biblioteket. :):) Morro at pakken kom vel frem, nå er det bare å se frem til alle vekstene du har delt med meg. Det blir så spennende å se hvordan de blir. Klems

   Slett

Takk for din kommentar!